Rólunk

A szerkesztőség törekszik a hiteles információk és adatok nyújtására. Igyekezetünkkel szeretnénk minőségi tartalmat szánni olvasóközönségünknek.

Weboldalunkról

A weboldal hírportálként üzemel, amely a térség lakóit látja el friss hírekkel, érdekes témákkal és mindennapi olvasnivalóval. Az oldalon hirdetések is megjelenhetnek, amelyek további tájékozódásban és információszerzésben lehetnek az olvasó segítségére.

Jogi nyilatkozat

Minden a weboldalon található kép, videó, hanganyag, szöveg, grafikus elem szellemi tulajdont képez, amely a SYNESTESIA Innovációs és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban tulajdonos) kizárólagos tulajdonába tartozik. Ennek következtében az előbb felsorolt bármilyen adat, információ (legyen az kép, videó, hanganyag, szöveg, grafikus elem) a tulajdonos előzetes írásos és telefonos egyeztetése nélkül nem használható fel más online felületen, azaz tilos, így ezeknek a terjesztése törvénybe ütközik az előzetes megegyezések elmulasztásával.

Kérjük, a fenti jogi nyilatkozat szíves betartását, ellenkező esetben az esetlegesen fennálló ügy jogi útra terelendő a hatályos törvények nem betartása révén!

Ha szeretne kapcsolatba lépni velünk, akkor kérjük az alábbi elérhetőségen keressen minket: hirdetes@kunsagonline.hu

Mottónk: Nekünk fő az olvasó!