Menczer Tamás: a magyar emberek támogatása nélkül nem védhető meg az ország biztonsága

Magyarország létfontosságú választás előtt áll, a magyar emberek támogatása nélkül az ország békéje és biztonsága, illetve a kormány békepárti pozíciója nem védhető meg – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Nagyatádon csütörtökön.

Menczer Tamás a kormánypártok országjáró fórumához kapcsolódó sajtótájékoztatón hangsúlyozta: aki háború és béke kérdésében rosszul dönt, az a döntését soha nem tudja kijavítani.
„Tehát itt nem dönthetünk rosszul, mert akkor belesodródunk a háborúba és a háborúban mindent elveszíthetünk: a fizikai biztonságot, az egzisztenciát, a házat, illetőleg ami a legfontosabb, a gyermekeinket és unokáinkat, a gyermekeink és unokáink jövőjét” – hívta fel a figyelmet.
A politikus hangsúlyozta, a helyes döntés a béke, a békét pedig a Fidesz és a KDNP viseli Magyarországon, egyúttal arra buzdította választókat, menjenek el szavazni június 9-én, és támogassák a „béke hangját”, a békepárti erőket.
Úgy vélte: a teljes baloldal, a régi és az új baloldal is Gyurcsány Ferenctől Márki-Zay Péteren át Magyar Péterrel bezárólag háborúpárti és külföldről finanszírozott, lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát.
Ezek a baloldali politikai erők mindig járnak egy kis táncot egymás körül, de a végén mindig összefognak, mert külföldi megrendelőik ezt várják el tőlük – fogalmazott.
Menczer Tamás szólt arról, hogy Magyarország szomszédságában már több mint két éve tart a háború.
A helyzet napról napra rosszabb, „óriási a nyomás rajtunk a háborúpártiak részéről”, hogy belepréseljenek, belenyomjanak bennünket ebbe a háborúba, és jól látszik az is, hogy aki megteszi az első lépéseket a háború felé, az soha nem fog tudni megállni ezen az úton – fejtette ki.
A kommunikációs igazgató emlékeztetett arra, hogy „a németek sisakok küldésétől indultak és most már tankoknál, meg minden egyéb fegyvernél járnak, sőt, most már a sorkatonaságról beszélnek”.
„Ezért mondjuk, hogy mi ebből ki akarunk maradni, ellen akarunk állni a háborúpártiak nyomásának, meg akarjuk óvni Magyarország békéjét és biztonságát” – hangoztatta.
Menczer Tamás az önkormányzati választásokról szólva kiemelte, azért kéri a Fidesz-KDNP jelöltjeinek támogatását, mert ahol baloldali politikusok nyernek, ott nem a település fejlesztésére koncentrálnak, hanem a települést erőforrásként használják a kormány elleni harcban.
Ez látható mindenütt, leginkább a fővárosban, és ebben a folyamatban a falu, a város és a főváros lepusztul, tönkremegy – mondta, hozzátéve, ezzel szemben a fejlődést, fejlesztést mindig a Fidesz-KDNP polgármesterei és képviselői jelentik.
Szászfalvi László (KDNP), a térség országgyűlési képviselője  a választási fórumon Ludas Lászlót, a Fidesz-KDNP nagyatádi polgármesterjelöltjét, jelenlegi alpolgármestert ajánlotta a választók figyelmébe.