Élmény mindenkinek! – Kiskőrös is készül a kiállításra

Elindult a visszaszámlálás: jövő héten, február 21-én kezdetét veszi az Utazás Kiállítás, Magyarország első számú turisztikai vására, ahol 30 ország 300 kiállítója mutatja majd be látnivalóit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A rendezvény részleteiről a sajtó képviselői február 15-én, Budapesten, a Városi Műjégpályán kaphattak bővebb információt. Az idei Utazás kiállításon, amely Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje, ahol az érdeklődők egy időben és egy helyen kaphatnak meg minden információt a legtöbb desztinációról, bel- és külföldi nyaralóhelyekről, szálláshelyekről. A rendezvényen Bács-Kiskun megye és Kecskemét belföldi díszvendégként lesz jelen. ”A kiállítás története során nem volt még példa arra, hogy egy egész megye ilyen összefogást valósítson meg és egész területének sokszínűségét bemutassa. Büszkék vagyunk értékeink gazdagságára és arra törekszünk, hogy a hozzánk látogatóknak valódi élményeket adjunk. A látogatók a kiállítás ideje alatt megismerhetik a hajósi pincesort, a bugaci pusztát, képzeletben egy sétát tehetnek a bajai Duna-parton, csobbanhatnak a félegyházi fürdőben, megcsodálhatják a kecskeméti Cifrapalotát, és természetesen megkóstolhatják a bajai halászlét, az alföldi borokat és a kecskeméti barackpálinkát. ”- emelte ki beszédében Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke. „Úgy gondolom, hogy a fejlődés szerves része Kecskemétnek és a megye egészének egyaránt. Az Utazás kiállítás egy remek lehetőség arra, hogy mindezt megmutassuk” – mondta el beszédében dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Városának alpolgármestere. Országunk első számú turisztikai vásárán bepillanthatnak még többek között Algéria gasztronómiájába, a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram gazdag kulturális kínálatába és a Magyar Vitorlás Szövetség programjaiba is, valamint számos nyereményjáték érdekes információ étel-és italkülönlegesség várja az érdeklődőket.

Sok szeretettel várjuk Önt is Bács-Kiskun megye és Kecskemét városának közös, megyei standján, a Hungexpo Vásárközpont „A” pavilonjának 307A és 308A standján! Látogasson el hozzánk, és ismerje meg térségünk sokszínűségét és térjen vissza hozzánk vendégként is! Debreceni Vanda Elnöki kabinet