Menczer Tamás: a mi táborunk a legelszántabb, mert mi a hazánk biztonságáért küzdünk

A mi táborunk a legeltökéltebb, mert mi a hazánk biztonságáért küzdünk – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán vasárnap közzé tett videóban.

Menczer Tamás hangsúlyozta: folytatják a „valaha volt” legnagyobb EP-kampányt, zajlik a standolás, 1200 helyszínen gyűjtik a támogató aláírásokat.
Elsőként gyűjtötték össze az aláírásokat, le is adták azokat, így a Fidesz-KDNP jelöltjeit elsőként vették nyilvántartásba – szögezte le a kormánypárti politikus.
Megjegyezte: Magyar Péter – aki „kicsit ritmusosabban hazudik, mint Gyurcsány Ferenc” – abban is hazudott, hogy ők gyűjtötték össze elsőként az aláírásokat. „Ezt elmondta adott szombaton, majd egy hétig keresték az aláírásokat, mert nem találták meg véletlenül” – tette hozzá Menczer Tamás.
Közölte, az országjáráson több száz fórumot tartanak a Fidesz-KDNP vezető politikusai, mindenkivel szeretnének találkozni, „mert arról van szó, hogy
egy háborúban mindent elveszíthetünk: fizikai biztonságot, egzisztenciát, házat, jövőt, gyermeket”. „Ebből ki akarunk maradni” – hangoztatta a politikus.